Με Courier – εταιρεία ταχυμεταφοράς: Η εταιρεία ταχυμεταφοράς αναλαμβάνει να παραδώσει τα μικρά σε όγκο και βάρος προϊόντα της παραγγελίας σας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

  • Εντός Νομού Ημαθίας: Για αγορές άνω των 200€ δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για εσάς. Ωστόσο για παραγγελίες αξίας χαμηλότερης των 200€, θα έχετε μια μικρή επιβάρυνση αξίας 5€.
  • Εκτός Νομού Ημαθίας: Η χρέωση μεταφορικών διαμορφώνετε ανάλογα τον νομό και την περιοχή. Για μεγάλες συσκευασίες το κόστος των μεταφορικών είναι ενδεικτικό και θα καθοριστεί έπειτα από συνεννόηση!

Παραλαβή από το κατάστημα: Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας, αν είναι άμεσα διαθέσιμα, από το κατάστημα της επιλογής σας μία ώρα μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η δέσμευση των προϊόντων έχει διάρκεια τρία (3) 24ωρα από την πραγματοποίηση της παραγγελίας.

Με μεταφορική εταιρεία: Όταν η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα μεγάλου όγκου, τα προϊόντα σας αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία στο χώρο σας και η παράδοση γίνεται στο πεζοδρόμιο.

  • Εντός Νομού Ημαθίας: Για αγορές άνω των 200€ δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για εσάς. Ωστόσο για παραγγελίες αξίας χαμηλότερης των 200€, θα έχετε μια επιβάρυνση αξίας 15€. Η παράδοση γίνεται από μεταφορικό μέσο της εταιρείας μας. Η τοποθέτηση και η επίδειξη γίνεται στον χώρο σας και είναι δωρεάν.
  • Εκτός Νομού Ημαθίας: Η παράδοση γίνεται στο πεζοδρόμιο και το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνετε ανάλογα τον νομό και την περιοχή. Για μεγάλες συσκευασίες το κόστος των μεταφορικών είναι ενδεικτικό και θα καθοριστεί έπειτα από συνεννόηση!